Welkom bij groep 4 (2018-2019)

Hoeksteen18 Rosanne 3
Juf Rosanne

Brandweerman Mees in de klas

Maandag 15 oktober kregen we bezoek van Brandweerman Mees.
Hij kwam ons van alles vertellen over de brandweer in Zeist, de brandweer in het algemeen en wat we moeten doen als we ons verbranden.
Brandweerman Mees had een hele koffer meegenomen waarin veel verschillende dingen zaten. Ook had hij zijn pak meegenomen die de juf aan mocht trekken.

Aan het einde van de les, mochten er 2 kinderen een blinddoek om en proberen om (zonder onze hulp) naar de deur te komen. Dit was erg lastig.

Het was een leuke les waarbij alle kinderen vol aandacht zaten te kijken en luisteren.

IMG 20181015 140947

Start Schooljaar
De eerste schoolweken zijn alweer voorbij gevlogen. We zijn daarom ook alweer hard aan de slag met de schoolvakken.

welkom groep 4 R

Met spelling werken we uit Staal. We zijn eerst bezig geweest met het ‘hakwoord’ en de kinderen hebben deze week het ‘zingwoord’ aangeboden gekregen.
Vooral de filmpjes die bij de uitleg zitten, vinden de kinderen erg leuk.

camera

De klas wordt ook steeds meer versiert met knutselwerken. Zo hebben de kinderen een fototoestel gemaakt met daarop ‘vakantiefoto’s’.
Momenteel zijn we bezig met luchtballonnen.

luchtballon

We zijn deze week ook begonnen met de tafels. De kinderen zijn hier erg enthousiast over.
Wanneer de kinderen een tafel goed beheersen, mogen de kinderen op hun tafeldiploma, maar ook op het poster in de klas, een sticker plakken.

tafelposter R