• 15_hal.jpg

Welkom bij groep 5 (2020-2021)

Meester Arthur en juf Loes

Met de Nationale Buitenlesdag hebben we met spelling een 'ren je rot' spel gedaan. Dit was erg leuk en warm.

ren je rot

Naast alle vakken die we op school hebben, werken we ook aan onze ICT-basisvaardigheden. Hieronder ziet u een foto van een les tekstverwerken.

ICT basisvaardigheden

We hebben met de hele school een sponsorloop gedaan voor een nieuw speeltoestel op het voorplein en voor nieuwe speelmaterialen op het achterplein. Wat heeft iedereen het goed gedaan!

Normaal brengen we in groep 5 een bezoek aan de bibliotheek in Zeist. Vanwege het coronavirus is dit niet mogelijk. Gelukkig hebben we wel van een gastles mogen genieten. Door middel van een quiz op de iPad zijn we veel te weten gekomen over de bibliotheek.

Bieb

Met rekenen zijn we druk bezig met de tafels van 1 t/m 10, klokkijken en het uitrekenen van plus- en minsommen op de getallenlijn.

tafeltjes

Op woensdag 25 november 2020 hebben wij onze schoen gezet. De volgende ochtend was het een puinhoop in de klas. De rommelpiet is langs geweest. Na het opruimen hebben we kunnen genieten van het schoencadeau.

Rommelpiet  Pen met lampje